Vragenuurtje 'Slimste Handen van Nederland 2022' (vervalt)

Met deze verkiezing waarderen we de vitaliteit en inzetbaarheid van technische vakmensen.

Campagne Slimste Handen van NL - sq orig

Dit jaar ligt de focus op mentale gezondheid en vitaliteit. We maken zichtbaar wat er in de praktijk goed werkt en zetten technici in het zonnetje die uitblinken in gezond en vitaal werken.

Waardering van je huidige technisch personeel draagt bij aan het behoud en daarmee aan het tegengaan van het tekort aan technisch personeel. Waardering is essentieel voor de motivatie, trots, vitaliteit en het werkplezier van technici.

Hoe werkt het?

  • Collega’s en leidinggevenden, ook van ondersteunende diensten of managementteams, nomineren zelf personen of teams uit hun organisatie die zij vinden uitblinken in mentale vitaliteit;
  • Een brede en deskundige jury buigt zich over alle nominaties en kiest koplopers;
  • Op vrijdag 23 september 2022 vindt de feestelijke bekendmaking plaats.

Tijdens dit webinar staat het belang van waardering van technisch personeel centraal. We delen een best practice en wisselen uit wat werkgevers al doen en wat nog meer mogelijk is. Hiermee kun je nagaan wat voor jouw organisatie kan werken om waardering te geven aan technici.

Je kunt je via de knop 'Aanmelden' hieronder opgeven voor dit webinar. Hieraan zijn voor leden van de WWb geen kosten verbonden.

Na je aanmelding ontvang je een automatische reply (voor ontvangst). Ongeveer een week voor de sessie ontvang je per e-mail de specifieke agenda, informatie over de expert-sprekers en een deelnamelink voor de online tool 'Zoom'.

Meer informatie?
Voor vragen over deelname aan de Slimste Handen 2022 of aan de webinar kun je contact opnemen met Lisa Verhey, programmamanager vanuit CrossOver, telefoon: (06) 189 872 86.

Bekijk ook de website van De Slimste Handen van NL!

Deze verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Zilveren Kruis vanuit het meerjarenprogramma Fit & Vitaal. Voor vragen over dit programma, kun je contact opnemen met programmamanager Floor van den Heuvel.

Datum en tijdstip:
2022-03-24T11:00:00 2022-03-24T11:45:00
Locatie:
Online m.b.v. Zoom
Adres:
Aanmeldperiode:
2022-03-02T17:00:00 2022-03-17T12:00:00