Thema's

In deze rubriek informeren wij u over actuele thema's voor waterbedrijven.

Met focus op de 'triple arbeid' (arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden) volgen onze adviseurs de ontwikkelingen nauwgezet en informeren u als nieuwe thema's aandacht verdienen.

Op dit moment verdiepen de adviseurs van de WWb zich in negen thema's, die wij relevant achten voor de Nederlandse waterbedrijven in de sectoren. De links naar de rubriekspagina's vindt u hier rechts naast. Een aantal daarvan staan wellicht al enige tijd op de HR-agenda van uw organisatie; een aantal andere thema's zijn vrij recent actueel geworden en worden steeds belangrijker naarmate bepaalde ontwikkelingen zich voltrekken.

Deel uw informatie met ons en met andere leden
De adviseurs van bureau WWb beheren vanuit hun expertise de themapagina's in deze website. Beschikt u over informatie die hierin niet mag ontbreken, dan vernemen wij dit graag.

Via onderstaande carroussel komt u op de persoonlijke pagina's van de adviseurs, waar u alles leest over hun disciplines en aandachtsvelden. U kunt uw informatie ook mailen aan de webmaster van de WWb.

7
1