WWb - waterzuiveringsinstallatie - 1912x546px

Lees alles over cao-trajecten op website cao drinkwater!

Voor en door topwerkgevers

logo-caodrinkwater.nl_100x90

De WWb is de werkgeversvereniging voor de Nederlandse drinkwatersector. De vereniging ondersteunt de leden in hun werkgeversrol en dient als vraagbaak op het vlak van arbeidsvoorwaarden en de cao Waterbedrijven.

De WWb behartigt de sociaal-economische belangen van haar leden: zo sluiten wij een collectieve arbeidsovereenkomst voor circa 5.500 werknemers in de drinkwatersector.

Ook is de WWb het platform waar HR-professionals uit de branche elkaar ontmoeten en kennis delen. Ons secretariaat zorgt voor de organisatie en coördinatie van uiteenlopende activiteiten.

Het laatste nieuws

MEER NIEUWS

Bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.
Meer bijeenkomsten

Leden aan het woord

Een interview met Jelle Hannema,
bestuurslid WWb, voorzitter directie Vitens:

"We moeten durven onszelf opnieuw uit te vinden"
logo Vitens 242px

"Als bestuurslid van de WWb en lid van de werkgeversdelegatie die samen met de vakbonden een cao afsluit, verwacht ik direct betrokken te zijn bij een heel belangrijk proces, dat ik in de afgelopen jaren vooral vanaf de zijlijn heb meegemaakt. De cao is een belangrijk element om de relatie tussen werkgevers en medewerkers inhoud te geven en is daarom van belang voor zowel medewerkers als ook de werkgevers."

Lees verder

Column Reinier Rutjens

Reinier 2 - carroussel 400px
'Laten we allemaal lid worden van de FNV!'

"De FNV zet in op automatische prijscompensatie in cao’s en die telt nu op naar 12%. Klinkt logisch, maar is het ook verstandig, of zelfs nodig? Ik denk van niet."

LEES VERDER