WWb - waterzuiveringsinstallatie - 1912x546px

Lees alles over cao-trajecten op website cao drinkwater!

Voor en door topwerkgevers

logo-caodrinkwater.nl_100x90

De WWb is de werkgeversvereniging voor de Nederlandse drinkwatersector. De vereniging ondersteunt de leden in hun werkgeversrol en dient als vraagbaak op het vlak van arbeidsvoorwaarden en de cao Waterbedrijven.

De WWb behartigt de sociaal-economische belangen van haar leden: zo sluiten wij een collectieve arbeidsovereenkomst voor 18 organisaties in de drinkwatersector, die samen ruim 5.800 werknemers in dienst hebben.

Ook is de WWb het platform waar HR-professionals uit de branche elkaar ontmoeten en kennis delen. Ons secretariaat zorgt voor de organisatie en coördinatie van uiteenlopende activiteiten.

Het laatste nieuws

MEER NIEUWS

Leden aan het woord

Een interview met Cheyenne van Gellekom-Hartenhof,
Adviseur Bodemdesk en kaderlid voor CNV:

'Ik blus graag brandjes. Met water of met woorden.'
Cheyenne van Gellekom - 150x150px

"Als adviseur bij de Bodemdesk van PWN geef ik adviezen aan PWN, medewerkers en aannemers als er ergens in de grondwerkzaamheden moeten worden verricht. Doel is dat mensen veilig hun werk kunnen gaan uitvoeren en dat de impact daarvan op het milieu minimaal is.

Naast mijn werk ben ik ook kaderlid en de voorzitter van de Bedrijfsledengroep van vakbond CNV bij PWN. Ik help graag andere mensen. Naast mijn werk voor de Bodemdesk van PWN en mijn werk voor het CNV ben ik ook nog parttime brandweervrouw. Ik blus dus continu brandjes."

Lees verder

Column Reinier Rutjens

025photoyou - 150px

Op 8 maart was het internationale vrouwendag, de dag waarop wereldwijd aandacht is voor de rechten en positie van vrouwen.

'Geen loonkloof, dus kom maar op!'

Terecht dat daar aandacht voor is, want mondiaal, maar ook in Nederland is er nog erg veel ongelijkheid. Goed dat we daarbij stilstaan, maar beter nog om er wat aan te doen. In mijn vakgebied, arbeidsvoorwaarden, gaat het dan vaak over de beloningsverschillen tussen mannen en vrouwen.

Lees verder