slide1

Aanbod voor werkgevers

De leden van onze vereniging delen kennis en ervaringen rond actuele thema’s. Zij profiteren van collectieve regelingen.

Voor en door topwerkgevers

De WWb is de Werkgeversvereniging Waterbedrijven waarbij de 9 Nederlandse drinkwaterbedrijven, waterlaboratoria en overige samenwerkingsverbanden zijn aangesloten.

De vereniging streeft naar moderne, marktconforme arbeidsvoorwaarden voor de sector gebaseerd op haar ‘cao-agenda voor de toekomst’. De WWb adviseert en ondersteunt haar leden in hun werkgeversrol en dient als vraagbaak op het vlak van arbeidsvoorwaarden en de cao Waterbedrijven.

De WWb behartigt de sociaal-economische belangen van haar leden: zo sluiten wij een marktconforme, collectieve arbeidsovereenkomst voor de circa 5.500 werknemers in de drinkwatersector. Ook is de WWb het platform waar HR-professionals uit de branche elkaar ontmoeten en kennis delen.

Bijeenkomsten WWb

De WWb organiseert jaarlijks vele bijeenkomsten over thema's die relevant zijn voor haar leden. Via onderstaande links vindt u de aankondigingen: save the dates!

SAVE THE DATES - BIJEENKOMSTEN IN 2019

Ongeveer een maand voor aanvang publiceren wij doorgaans meer informatie over het programma en kunt u zich via het formulier op de eventpagina's aanmelden.

BIJEENKOMSTEN IN 2018

Via bovenstaande link vindt u ook de presentaties van deze bijeenkomsten.

BIJEENKOMSTEN ARCHIEF

Nieuws van de WWb

Meer nieuws

Wij zijn u graag van dienst!

7
1