slider-waterbedrijven-mirror

De leden van onze vereniging delen kennis en ervaringen rond actuele HR-thema’s. De WWb sluit collectieve contracten af waarvan de leden kunnen profiteren.

Voor en door topwerkgevers

De WWb is de werkgeversvereniging voor de Nederlandse drinkwaterbedrijven, waterlaboratoria en samenwerkingsverbanden. De vereniging ondersteunt de leden in hun werkgeversrol en dient als vraagbaak op het vlak van arbeidsvoorwaarden en de cao Waterbedrijven.

De WWb behartigt de sociaal-economische belangen van haar leden: zo sluiten wij een collectieve arbeidsovereenkomst voor circa 5.500 werknemers in de drinkwatersector. Ook is de WWb het platform waar HR-professionals uit de branche elkaar ontmoeten en kennis delen.

De adviseurs van bureau WWb adviseren en behartigen de belangen van de leden. Ons secretariaat zorgt voor de organisatie en coördinatie van uiteenlopende activiteiten.
Het lidmaatschap biedt leden ook collectieve voordelen.

Nieuws van de WWb

Meer nieuws

Column Reinier Rutjens

"Afgelopen week verscheen er een interessant rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR), getiteld: 'Het betere werk'. De WRR formuleert voor ons een nieuwe maatschappelijke opdracht: Dat is essentieel voor de brede welvaart in ons land. Wij moeten deze opdracht vertalen naar onze cao’s."

Reinier 12 - 400 px

"Waar gaat het om? De WRR signaleert grote veranderingen in de wereld van werk. Digitalisering, flexibilisering en intensivering van werk kunnen een negatieve impact op het werk hebben. Maar dat hoeft niet..."

Lees verder