WWb - waterzuiveringsinstallatie - 1912x546px

Lees alles over cao-trajecten op website cao drinkwater!

Voor en door topwerkgevers

logo-caodrinkwater.nl_100x90

De WWb is de werkgeversvereniging voor de Nederlandse drinkwatersector. De vereniging ondersteunt de leden in hun werkgeversrol en dient als vraagbaak op het vlak van arbeidsvoorwaarden en de cao Waterbedrijven.

De WWb behartigt de sociaal-economische belangen van haar leden: zo sluiten wij een collectieve arbeidsovereenkomst voor 18 organisaties in de drinkwatersector, die samen ruim 5.800 werknemers in dienst hebben.

Ook is de WWb het platform waar HR-professionals uit de branche elkaar ontmoeten en kennis delen. Ons secretariaat zorgt voor de organisatie en coördinatie van uiteenlopende activiteiten.

Het laatste nieuws

MEER NIEUWS

Bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.
Meer bijeenkomsten

Leden aan het woord

Een interview met Olaf van der Kolk,
Directeur bij AquaMinerals:

'De WWb heeft de werkgevers, maar ook werknemers die in de drinkwatersector werken veel te bieden.'
logo AquaMinerals 368px

Olaf is tijdens de laatste ledenvergadering van de WWb benoemd als bestuurslid van de WWb. Het bestuur van de WWb is met zijn de komst uitgebreid naar vier leden.

Olaf: "Ik ben het enige bestuurslid dat afkomstig is van een niet-drinkwaterbedrijf. Ik verwacht dat ik daardoor ook de specifieke kennis en ervaring van een niet-drinkwaterbedrijf in het bestuur kan inbrengen. Wij staan echter als bestuur met z’n allen voor één drinkwatersector."

Lees verder

Column Reinier Rutjens

Reinier 2 - carroussel 400px
'Laten we allemaal lid worden van de FNV!'

"De FNV zet in op automatische prijscompensatie in cao’s en die telt nu op naar 12%. Klinkt logisch, maar is het ook verstandig, of zelfs nodig? Ik denk van niet."

LEES VERDER