Inspiratie: 'Behoud is het nieuwe goud'

Op 19 september van 15.00 tot 16.30 uur organiseren we een interactief webinar over het behoud van personeel voor organisaties. Evert Hatzmann deelt inzichten en tips hoe je hieraan kunt werken. Dit webinar is vooral bedoeld voor HR, leidinggevenden, OR en recruiters.

Evert Hatzmann - 765x300px

Evert spreekt met passie over 'Duurzame inzetbaarheid' en 'Meetbaar werkgeluk'. Deze thema’s zijn cruciaal in de hedendaagse werkomgeving, waarbij de balans tussen welzijn en prestaties steeds belangrijker wordt. Na dit inspirerende webinar weet je het (weer): dit is waarom medewerkers bij jouw organisatie blijven!

Evert een topspreker op diverse leiderschapscongressen. Hij spreekt op New Business Radio en schrijft artikelen voor NRC Handelsblad en het Algemeen Dagblad. Ook is hij auteur van een aantal boeken, waaronder twee recente bestsellers: 'Hoezo Hiërarchie?' en: 'Houd je Feedback!'

In zijn boek over hiërarchie ondervroeg Evert meer dan vijftig CEO's, CHRO's en werk-experts. Ook deed hij kwantitatief onderzoek en een literatuuronderzoek naar werkbeleving.

Tijdens dit webinar gaan we in elk geval in op de volgende vragen:

  • Hoe creëer je verbondenheid met medewerkers? Mensen verlaten vaak niet hun baan, maar hun baas. Hoe komen we tot betere gesprekken op de werkvloer, hoe doen we dat en wie gaan dat doen?
  • Welk inzicht en welke bijdragen leveren eigentijdse interventies op voor retentie, voldoening in het werk en voortdurende verbondenheid?
  • Welke motivatie-kicks en welke motivatie-killers zijn er?
  • Hoe draagt een goede werkrelatie tussen leidinggevende en medewerker bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers?

Afhankelijk van de wensen van de deelnemers maken we ook ruimte voor andere vraagstukken.

Datum en tijdstip:
2024-09-19T15:00:00 2024-09-19T16:30:00
Locatie:
Online m.b.v. MS-Teams
Adres:
Aanmeldperiode:
2024-02-21T18:00:00 2024-09-16T12:00:00