Webinar 'Loopbaanpad Energie'

Helaas hebben we onvoldoende aanmeldingen ontvangen om dit webinar te laten doorgaan. We willen het niet annuleren, maar verzetten naar september. Dan hopen we ook de loopbaanpaden voor de energieproductie- en -leveringsbedrijven gereed te hebben, zodat we een gecombineerd webinar kunnen organiseren.

Loopbaanpad Energie - 765x300px

Wij zullen de nieuwe datum tijdig kenbaar maken en hopen dat je dan kunt aansluiten. Mocht je in de tussentijd vragen hebben over de loopbaanpaden, neem dan contact op met Adamien van Barneveld.

Tijdens dit webinar presenteren wij het 'Loopbaanpad Energie', waaraan in de afgelopen maanden hard is gewerkt, samen met de energienetwerkbedrijven, de energieproductie- en -leveringsbedrijven, de afvalenergiecentrales, de waterbedrijven en diverse aannemers en installatiebedrijven. We bespreken graag met jullie voor welke functies en/of sectoren wij verder nog loopbaanpaden kunnen ontwikkelen.

De energietransitie vraagt in de komende jaren om veel extra vakkrachten. Om de pool van vakkrachten nog verder te vergroten hebben wij vanuit het Aanvalsplan Arbeidsmarkttekorten Techniek, Bouw en Energie sectorale loopbaanpaden ontwikkeld. Deze loopbaanpaden geven werkzoekenden, recruiters en opleidings- en loopbaanprofessionals inzicht in de diverse functies binnen de bouw en techniek. De loopbaanpaden geven ook  inzicht in de mogelijke vervolgstappen die men kan zetten.

Presentatie loopbaan- en ontwikkelpad energie & infra
In februari presenteerden we al hoe wij de loopbaanpaden gingen vormgeven. In de afgelopen maanden hebben we aan de ontwikkeling van de sectorale loopbaanpaden gewerkt. Inmiddels zijn er loopbaanpaden ontwikkeld voor bouw, infra, installatietechniek en metaal. Tijdens dit webinar presenteren wij het loopbaan- en ontwikkelpad voor energie & infra.

Meer weten?
Heb je vragen over dit webinar of de loopbaanpaden, neem dan contact op met Leila Zariouh, projectleider aanvalsplan.

Datum en tijdstip:
2024-09-19T15:00:00 2024-09-19T16:00:00
Locatie:
Online m.b.v. MS-Teams
Adres:
Aanmeldperiode:
2024-05-08T10:00:00 2024-09-16T12:00:00