WENB Live: talkshow rond 'een nieuw ontwerp van werk'

"In wat voor land willen wij werken?" Deze vraag stelde Hans Borstlap ons vorig jaar tijdens het WENB Jaarcongres. We pakten deze handschoen op en ontwikkelden onder leiding van De Argumentenfabriek en samen met onze leden een WENB-visie op weerbaarheid en wendbaarheid. Met als resultaat: een boekje met een argumentenkaart over interne wendbaarheid en een leven lang ontwikkelen binnen onze sectoren.

WENB Live Event banner

Op donderdag 24 juni 2021, tussen 16.00 en 17.00 uur, zetten we de volgende stap tijdens onze WENB Live Talkshow. Dan reflecteert Bas ter Weel (directeur onderzoeksbureau SEO, kroonlid SER en lid van de commissie Borstlap) vanuit zijn expertise o.a. op de ideeën die we ontwikkeld hebben. Raymond Puts (directeur AWVN en goed bekend in de polder) geeft een inkijkje in de Haagse ontwikkelingen rond het verwachte Sociaal Akkoord en de kabinetsformatie.

De vertaling naar onze bedrijven en sectoren maken we met Janneke Gökemeijer, HR-directeur bij Stedin en Albert Vos, voorzitter sector GEO en manager advies en beleid bij Twence.
Hoe kijken zij aan tegen de thema’s interne wendbaarheid en een levenlang ontwikkelen vanuit hun bedrijf en onze branches? Met een chat- en poll-functie kunnen de online deelnemers meepraten en reageren.

We nodigen je uit om tijdens deze inspirerende en interactieve talkshow met ons mee te denken.

De aftrap voor de visievorming van ons project 'Naar een nieuw ontwerp van werk' vond vorig jaar al plaats, tijdens ons online congres waar Hans Borstlap zelf de verstrekkende voorstellen tot vernieuwing van ons bestel besprak samen met Piet Fortuin. Daarna zijn onder leiding van Frank Kalshoven van De Argumentenfabriek de thema’s interne wendbaarheid en een levenlang ontwikkelen uitgediept. Jullie hebben aangegeven op deze twee thema’s verder te willen praten. De uitkomst is een heldere argumenten- en doelenkaart, opgesteld vanuit de praktijk van onze bedrijven en cao’s.

Aanmelden (alleen voor leden)
Wil je zo vriendelijk zijn om gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Na aanmelding ontvang je een automatische reply ter bevestiging. Later ontvang je per e-mail de link om de talkshow online bij te wonen met behulp van de videostreamingdienst 'Vimeo'.

Datum en tijdstip:
2021-06-24T16:00:00 2021-06-24T17:00:00
Locatie:
(online m.b.v. Vimeo Streaming)
Adres:
Aanmeldperiode:
2021-05-27T12:30:00 2021-06-24T17:00:00

Let op!
Nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.