Irma 2 - carroussel 400px
Irma Visser

mr. H.G.M. (Irma) Visser

Beleidsadviseur

E-mail: ivisser (at) wwb.nl

(06) 222 316 88

Mijn werkbeleving en passie

Hoe zorg je in een sterk gereguleerde arbeidsrelatie voor een goede balans in de belangen van werkgever en werknemer, waarin een ieder zijn verantwoordelijkheid heeft en neemt?

Ik vind het een uitdaging om samen met onze leden en samenwerkingspartners stappen te zetten om te komen tot arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen die bijdragen en ondersteunen aan de bedrijfsdoelstellingen en werknemerstevredenheid en betrokkenheid. Of zoals we het binnen de WWb zeggen: "voor, door en met topwerkgevers".

Ambitie en visie

Sinds 2009 werk ik voor de WENB en sinds 2011 ook voor de WWb. Met veel plezier en enthousiasme bouw ik samen met onze leden vernieuwende arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Daarbij komt mijn achtergrond als arbeidsjurist goed van pas. Mijn kracht ligt in het bouwen en verbinden op het brede terrein van arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen; daarin kan ik mijn creativiteit volledig in kwijt.

Voor mij ligt de uitdaging in het creëren van mogelijkheden; door zaken goed te onderzoeken, op zoek gaan naar de ruimte en daar invulling aan te geven. Op het gebied van arbeidsrecht en arbeidsverhoudingen krijgen de sociale partners een steeds grotere rol toebedeeld. Dit biedt mogelijkheden voor maatwerk binnen de sectoren en het zorgt voor inspiratie als we nadenken over de cao van de toekomst.