Webinar 'Van loopbaanpaden naar ontwikkelpaden'

Loopbaanpaden bieden duidelijke inzichten in (regionale) instapbanen en doorgroeimogelijkheden naar functies in de techniek en energietransitie.

thema-arbeidsmarkt

Zo kunnen werkzoekenden en loopbaancoaches eenvoudig de mogelijkheden zien en ondersteuning vinden voor diverse functies in de sectoren bouw, infrastructuur, installatietechniek en metaalindustrie.

Aanvalsplan Arbeidsmarkttekorten Techniek, Bouw en Energie
De technische sectoren hebben in Zuid-Holland gezamenlijk een prototype voor deze loopbaanpaden ontwikkeld. Deze worden in de komende tijd verder uitgediept en uitgebreid, zodat ze naast de toepassing in Zuid-Holland ook landelijk inzetbaar zijn. Hiervoor werkt de Industriecoalitie samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Het bijzondere aan deze loopbaanpaden is dat deze over diverse sectoren heen gaan. Hierbij bekijken we ook welke informatie nodig is om de loopbaanpaden aan te bieden. Denk hierbij aan beschrijvingen van functies, benodigde vaardigheden, keuzes waarover je kunt nadenken, opleidingen en overige informatie die belangrijk is voor geïnteresseerde kandidaten.

Dus: van loopbaanpaden naar ontwikkelpaden! Diverse experts en bedrijven delen hun kennis om de arbeidsmarkt in de energietransitie te verhelderen.

Zeb Bergsma, themahouder 'Meer Technici bij Mensen Maken de Transitie', zal ons tijdens dit webinar meenemen in het proces van de ontwikkelde loopbaan- en ontwikkelpaden.

Nieuwsgierig geworden?
Check de loopbaanpaden via onderstaande links en meld je aan voor ons webinar op donderdag 15 februari, van 15.30 tot 16.30 uur!

Datum en tijdstip:
2024-02-15T15:30:00 2024-02-15T16:30:00
Locatie:
Online m.b.v. MS-Teams
Adres:
Aanmeldperiode:
2024-01-10T18:00:00 2024-02-14T13:00:00