Bijeenkomst CrossOver: de toekomst van administratief werk en de veranderende rol van leidinggevenden

Op 26 juni 2018 organiseren de WWb en de WENB samen met CrossOver een middag over de toekomst van administratief werk. Door automatisering en digitalisering verandert ons werk steeds sneller en administratief werk al helemaal. Een deel zal verdwijnen en een groot deel zal veranderen.

logo-CrossOver-300

Administratief personeel maakt een aanzienlijk deel uit van de beroepsbevolking (17%), ook binnen de sector waterbedrijven. Tijdens deze bijeenkomst werpen we een nieuw licht op de volgende vragen: "Hoe ziet de medewerker deze toekomst zelf?", "Wat is de veranderende rol van leidinggevenden?" en "Hoe zorgen we dat we samen toekomstproof zijn?".

Doelgroepen
Deze middag is bedoeld voor HR-medewerkers, leidinggevenden van administratief medewerkers, managers die binnen de aangesloten bedrijven bezig zijn met de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Het programma
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 juni, van 14.00 tot 17.15 uur. De inloop begint om 13.30 uur.

13.30 - 14.00 uur: inloop met vertoning van een film

14.00 - 15.00 uur: verleden, heden en toekomst van administratief personeel

Dit voorjaar hebben 24 administratief medewerkers van tien organisaties (Alliander, Aqualab Zuid, Attero, Cyclys, Enexis, Evides, Oasen, Vitens, WML en het bureau van de WWb en de WENB) gewerkt aan de uitdagingen die voor hen liggen. De deelnemers en de organisatie van CrossOver nemen u mee in een reis naar de toekomst van administratief personeel. 

Ook krijgt u concrete adviezen om uw medewerkers mee te nemen in de veranderingen op de arbeidsmarkt. Vervolgens gaat u met de administratieve medewerkers en andere aanwezigen uit diverse bedrijven in gesprek over hoe deze adviezen op de werkvloer toegepast kunnen worden.

15.00 - 16.15 uur: workshop en overhandiging van de eindresultaten aan burgemeester Marcouch

Bij grote veranderingen speelt niet alleen de ratio, maar ook het gevoel van mensen een rol. In een miniworkshop zet een trainer van CrossOver u aan het denken. Vervolgens overhandigen de deelnemers van deze CrossOver hun resultaten aan Ahmed Marcouch, de burgemeester van Arnhem. Hij heeft zelf een bijzondere ontwikkeling gemaakt: van analfabeet tot burgemeester.

16.15 - 17.15 uur: netwerkborrel

17.15 uur: einde bijeenkomst

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij het bureau van de WWb en de WENB, aan de Utrechtseweg 310, gebouw B-42, 6812 AR in Arnhem.

Aanmelding
Wilt u zo vriendelijk zijn uw komst te bevestigen via onderstaande link naar de website van Project CrossOver?

Ja, ik kom naar deze bijeenkomst

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de bijeenkomsten van CrossOver?

Lees meer over de CrossOver voor administratief personeel

Lees meer over andere vormen van Crossover