Webinar 'Wat kunnen we van elkaar leren over vitaliteit?'

Op 26 oktober delen koplopers van de verkiezing 'Vitaalste Vakbedrijf 2023' en expert-juryleden hun good practices op het gebied van vitaliteit.

WENB-verkiezing Vitaalste Vakbedrijf 2023 - 765x300px

Medewerkers die fysiek en mentaal goed in hun vel zitten zijn waardevol voor de organisatie. Zij functioneren goed, zijn inzetbaar en productief. Door de krappe arbeidsmarkt en bij een toename in werkdruk en ziekteverzuim wordt het behouden en inzetbaar blijven van medewerkers steeds belangrijker. Aan welke knoppen kun je draaien, zodat medewerkers gezond en vitaal aan het werk blijven?

Tijdens dit webinar delen expert-juryleden van de verkiezing Vitaalste Vakbedrijf hun kennis over vitaliteit. Ook vertellen zij over hun good practices, die hen tot koploper hebben gemaakt. Er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Doelgroepen
Dit webinar is interessant voor (HR-)professionals die werken aan vitaliteit. En voor professionals die de thema's arbo, gezondheid, vitaliteit, (duurzame) inzetbaarheid of leren en ontwikkelen in portefeuille hebben, zoals preventiemedewerkers en HSE-professionals. Attendeer jouw collega's, voor wie dit ook interessant kan zijn, gerust op dit webinar. Zelf aanmelden is noodzakelijk!

Praktische informatie en aanmelden
Voor leden van de WWb, de WENB en de Vwvw zijn er aan dit webinar geen kosten verbonden.

Na je aanmelding ontvang je een automatische reply (voor ontvangst). Ongeveer twee weken van tevoren ontvang je per e-mail de uitnodiging voor MS-Teams met een link om deel te nemen.

Onderdeel van ons meerjarenprogramma
Dit webinar wordt mogelijk gemaakt vanuit het Lerend Netwerk Fit & Vitaal en maakt deel uit van het meerjarenprogramma Fit & Vitaal.

Datum en tijdstip:
2023-10-26T15:00:00 2023-10-26T16:30:00
Locatie:
(online m.b.v. MS-Teams)
Adres:
Aanmeldperiode:
2023-09-14T11:00:00 2023-10-20T18:00:00