Vragenuurtje Dashboard Duurzame Inzetbaarheid

Doet jouw bedrijf dit jaar ook (weer) mee aan de Ziekteverzuimmeter en de Flitspeiling? Op donderdag 10 maart 2022 organiseren we vanuit het meerjarenprogramma 'Fit & Vitaal' van de WENB ook voor leden van de WWb een vragenuurtje over het Dashboard DI.

Andrea en Tinka 765x300px

Op donderdag 10 maart 2022 organiseren we voor leden van de WENB en de WWb vanuit het meerjarenprogramma 'Fit & Vitaal' een vragenuurtje over het Dashboard DI, onder leiding van Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement (foto rechts) en Andrea van de Velde, projectmanager Dashboard DI.

Uit ervaring weten we dat het uitzetten van de verschillende vragenlijsten vragen oproept, dus geven we een korte presentatie en is er gelegenheid om jouw vragen te stellen.

Hoe werkt het Dashboard DI?
De WENB heeft in 2019 voor leden een Dashboard DI ontwikkeld. Dit geeft bedrijven inzicht in de duurzame inzetbaarheid van het eigen bedrijf ten opzichte van andere bedrijven, sectoren én het Nederlands gemiddelde.

De Ziekteverzuimmeter vindt jaarlijks plaats met behulp van een vragenlijst aan HR over het ziekteverzuim. De uitkomsten hiervan worden opgenomen in het Dashboard DI.

De andere thema’s worden jaarlijks geactualiseerd via een korte Flitspeiling, die via HR wordt afgenomen bij de werknemers, en de zorganalyse van Zilveren Kruis voor het thema Gezondheid. Dit jaar kunnen de leden zelf een periode kiezen om deel te nemen aan de Flitspeiling: van 1 maart tot 15 april 2022 óf van 13 september tot 17 oktober 2022.

Voor wie?
Deze sessie is vooral interessant voor HR-professionals die het thema gezondheid, vitaliteit en (duurzame) inzetbaarheid in hun portefeuille hebben en meer willen weten over de verschillende benchmarks die vanuit de WENB en de WWb worden gehouden.

Aanmelden voor dit vragenuurtje
Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier? Je opent dit formulier met behulp van de knop 'Aanmelden', onderaan deze pagina. Na je aanmelding ontvang je een automatische reply (voor ontvangst) en later een uitnodiging via MS-Teams.

Let op: nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.

Meer weten?
Heb je vragen over de werking van het Dashboard DI en de instrumenten waarmee wij de gegevens verkrijgen, neem dan contact op met Andrea van de Velde.

Download de brochure ledenvoordeel 'Dashboard DI' (PDF)

Lees verder in de rubriek ledenvoordelen (inloggen verplicht)

Datum en tijdstip:
2022-03-10T13:30:00 2022-03-10T14:30:00
Locatie:
Online m.b.v. MS-Teams
Adres:
Aanmeldperiode:
2022-02-09T12:00:00 2022-03-10T12:00:00