Webinar Lerend Netwerk Fit & Vitaal: waardering van vitaliteit in organisaties

Op donderdagmiddag 20 mei 2021 organiseren we voor leden van WENB en WWb een online sessie over hoe je vitaliteit in organisaties kunt stimuleren, agenderen en waarderen. Hoogleraar Arnold Bakker deelt zijn inzichten over het verhogen van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Ook trappen we gezamenlijk af met de verkiezing 'Vitaalste Vakbedrijf van Nederland' en de verkiezing 'Slimste Handen van Nederland'. Door deelname krijg je tools en communicatiemiddelen in handen om vitaal werken van werkgever en vakmensen zichtbaar te maken en te waarderen.

Foto Arnold Bakker 01 - 930px.JPGArnold Bakker
  • Wil je vitaal werken onder medewerkers stimuleren en waarderen?
  • Wil je het gesprek over vitaliteit in je organisatie op gang brengen?
  • Wil je draagvlak voor vitaliteit creëren binnen jouw organisatie?
  • Zoek je een laagdrempelige en positieve aanpak van vitaliteit, die aansluit bij vakmensen?
  • Wil je inzicht krijgen in hoe je er als werkgever voor staat op het gebied van vitaliteit?

Neem dan deel aan dit Online Lerend Netwerk Fit & Vitaal:

  1. De sessie start met een keynote van Arnold Bakker, hoogleraar op het gebied van bevlogenheid en werkstress aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij vertelt wat organisaties en medewerkers zelf kunnen doen om hun werk vitaal en vol energie te kunnen blijven uitvoeren en duurzaam inzetbaar te blijven.
  2. Vervolgens vindt de introductie plaats van de verkiezing 'Vitaalste Vakbedrijf 2021' en starten we met een quickscan.
  3. Na een korte break vinden de kickstarts plaats van de verkiezing 'Vitaalste Vakbedrijf van Nederland' en de verkiezing 'Slimste Handen van Nederland'. Werkgevers die vorig jaar hebben meegedaan vertellen wat hun deelname heeft opgeleverd. Ook presenteren we een communicatietoolbox, waarmee we HR helpen om de Verkiezing Slimste Handen van NL 2021 in de eigen organisatie bekendheid te geven en om verhalen van medewerkers die vitaal werken breed te delen.
  4. We sluiten af met een korte terugblik van Arnold Bakker op de resultaten van de quickscan.

Download de onepager 'Verkiezing Vitaalste Vakbedrijf 2021' (pdf)

Doelgroepen
Dit Lerend Netwerk Fit & Vitaal is interessant voor HR-professionals die het thema gezondheid, vitaliteit, (duurzame) inzetbaarheid en waardering van vakmensen en vakbedrijven in hun portefeuille hebben. Ook lijnmanagers en OR-leden die dit thema een warm hart toedragen zijn welkom.

Datum en aanmelding
Dit Lerend Netwerk Fit & Vitaal vindt plaats op donderdag 20 mei 2021, van 15.00 tot 16.30 uur. Voor leden van de WENB en de WWb zijn hieraan geen kosten verbonden.

Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Na je aanmelding ontvang je een automatische reply (voor ontvangst) en ongeveer een week voor de sessie ontvang je per e-mail de specifieke agenda, informatie over de expert-sprekers en een deelnamelink voor de online tool 'Zoom'.

Datum en tijdstip:
2021-05-20T15:00:00 2021-05-20T16:30:00
Locatie:
(online m.b.v. de tool 'Zoom')
Adres:
Aanmeldperiode:
2021-03-24T15:00:00 2021-05-19T17:00:00

Let op!
Nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.