Webinar 'Financieel bewustzijn voor werkgevers en medewerkers'

Tijdens dit webinar van één uur presenteren we op 16 juni twee ledenvoordelen over financieel bewustzijn. Naast de toelichting van de aanbieders vertellen leden van de WENB wat zij aan dit aanbod hebben gehad.

fit-en-vitaal-advies

WGA ERD Risico analyse
Leonieke Zwennes (Consultant Employee Benefits) van partner Schouten Zekerheid geeft inzicht in de WGA Risico Analyse, de mogelijkheden om dit risico te beperken en de eventuele besparing daarvan op personeelskosten.

Wist je dat...

  • je als bedrijf voor het WGA-risico kunt kiezen voor een publieke of private verzekering, maar dat je het WGA-risico ook volledig zelf kunt dragen?
  • de keuze voor het eigenrisicodragerschap je een besparing (afhankelijk van de omvang van het bedrijf) van honderdduizenden euro’s per jaar kan opleveren?

Financieel inzicht als medewerker
Janna Schenk van partner Ecclesia EBC laat zien hoe financieel inzicht wordt aangeboden bij een werkgever die het programma Financieel Fit & Vitaal volgt en wat de medewerkers daaraan hebben.

Wist je dat...

  • een medewerker pas écht een beslissing kan nemen over stoppen of minder werken als hij of zij alles financieel op een rijtje heeft?
  • de werkgeversbeleving van de medewerker van financieel inzicht, verkregen via een externe aanbieder, van een 7,5 naar een 8,5 of een 10 gaat?

Meld je aan voor dit webinar via onderstaande knop, je ontvang per e-mail een ontvangstbevestiging.

Datum en tijdstip:
2022-06-16T15:00:00 2022-06-16T16:00:00
Locatie:
(online m.b.v. MS-Teams)
Adres:
Aanmeldperiode:
2022-05-17T16:05:00 2022-06-15T12:00:00