Save the date voor het 'Vitale Sectoren Festival'!

Op 5 oktober 2023 vindt ons Vitale Sectoren Festival plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort. De workshops zijn bijna ingevuld; wil je er ook een verzorgen? Laat 't ons weten!

Festival visual 2023 - Save the Date - 765x300px

Dit event is een nieuw initiatief van zes vitale sectoren, die dagelijks een belangrijke rol spelen in het functioneren van Nederland: energieproductie en -levering, netbeheer, recycling, milieubeheer, water, breedband & telecom.

Vitaal staat centraal
Hoe zorgen we voor vitale organisaties en medewerkers? Daar draait het om op het festival. Het festival biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder een inspirerende keynote speaker, keuze uit dertig workshops over onderwerpen als arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, arbeidsverhoudingen en arbeidsmarkt, een festivalmarkt, netwerkmogelijkheden met vakgenoten, de verkiezing van het vitaalste vakbedrijf en een lunch en borrel.

Voor wie?
Het Vitale Sectoren Festival is bedoeld voor professionals binnen de vitale sectoren die zich bezighouden met vitale organisaties en medewerkers, waaronder: HR-medewerkers, veiligheids- en preventiemedewerkers, recruiters, leer- en ontwikkelprofessionals, verzuim- en reïntegratiedeskundigen, duurzame inzetbaarheid-specialisten, leden van ondernemingsraden, bestuurders van opleidings- en ontwikkelingsfondsen, vakbonden en werkgeversorganisaties.

Door wie?
Het festival wordt georganiseerd door de werkgeversverenigingen WENB, WWb, Vwvw, het A&O fonds waterschappen en de O&O fondsen GEO, KTb, NWb, PLb en Wb.

Inspiratie en workshops
Momenteel werken we aan de samenstelling van een groot aantal workshops rond de vier A's van de WENB: de thema's arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en veiligheid. De meeste workshops zijn al ingevuld, maar mocht je er één willen verzorgen, meld dit dan bij Pim Beljaars.

Save the date!
Noteer 5 oktober alvast in je agenda. Binnenkort vind je hier meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op het Vitale Sectoren Festival 2023.