Uitnodiging: "Doet jouw bedrijf ook mee aan de verkiezing Vitaalste Vakbedrijf 2021?"

De verkiezing van het Vitaalste Vakbedrijf 2021 is op 20 mei van start gegaan! Door mee te doen krijg je als werkgever inzicht in de inspanningen die jouw organisatie levert voor meer vitaliteit van je medewerkers. Ook krijg je inzicht in wat daarin al goed gaat en waar nog verbeterpotentieel ligt.

Vignet meerjarenprogramma Fit en Vitaal - 465px

De Koplopers van Vitaalste Vakbedrijf 2020 geven aan dat het goed is om te weten waar je staat ten opzichte van andere bedrijven. Ook is het een stimulans en bevestiging dat ze op de goede weg zijn om medewerkers gezond en vitaal naar hun werk en naar huis te laten gaan.

Doet jouw bedrijf dit jaar ook mee?

De tijdsinvestering die we van je vragen is beperkt tot het invullen van een QuickScan over vitaliteit in jouw organisatie en het deelnemen aan een kort telefonisch interview om een 360-graden beeld te krijgen van jullie vitaliteitsbeleid. Een expert-jury beoordeelt de uitkomsten. De bekendmaking van de koplopers vindt plaats tijdens het WENB-jaarcongres 2021 op 1 oktober.

Meer weten?

visual onepager Verkiezing Vitaalste Vakbedrijf 2021

Lees meer over deze verkiezing

Bekijk de onepager verkiezing Vitaalste Vakbedrijf 2021 (pdf)

Bekijk voor data rond de verkiezing de activiteitenkalender (website WENB)

Voor meer informatie over de verkiezing Vitaalste Vakbedrijf kun je contact opnemen met Julia Bolk, projectleider vanuit CrossOver, telefoon: (06) 409 989 26.

Dit initiatief maakt deel uit van het meerjarenprogramma Fit & Vitaal, dat gericht is op fitte en vitale medewerkers die gemotiveerd en productief werken.