Uitnodiging voor interactief webinar 'Benchmark Verzuim & Inzetbaarheid 2018'

Op dinsdag 6 februari 2018 organiseert de WENB een interactief webinar over de 'Benchmark Verzuim & Inzetbaarheid 2018'. Dit webinar is ook toegankelijk voor leden van de WWb. Het is vooral interessant voor HR-adviseurs en beleidsmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor verzuimbeheersing en de inzetbaarheid van medewerkers.

uitsnede header Vernet

Met dit webinar worden de aangesloten bedrijven geïnformeerd over de benchmark, die de WENB in samenwerking met Vernet dit jaar kosteloos aanbiedt (ook aan leden van de WWb). Verder vertelt Herman Evers van Evident over activering in het kader van verzuim en inzetbaarheid. Vanzelfsprekend is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Datum en tijdstip
Het webinar vindt online plaats op 6 februari, van 13.00 tot 14.30 uur. Hiervoor heeft u alleen een internetverbinding, een pc, een laptop, tablet of een smartphone met een luidspreker en een microfoon nodig.

Zorgt u er tijdig voor dat u over een Google Chrome browser beschikt; u kunt deze via de website van Google downloaden en installeren. Met andere browsers werkt de webinar-applicatie soms niet optimaal!

Aanmelden
Leden van de WWb (en de WENB) kunnen zich via onderstaande hyperlink
aanmelden voor het webinar

Meer weten?
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Floor van den Heuvel, projectleider duurzame inzetbaarheid.