Vitale Sectoren Festival 2023

Kom naar ons 'Vitale Sectoren Festival', in de Prodentfabriek in Amersfoort op 5 oktober 2023!

O&O23026_festival-header-580px

Meld je nu aan voor ons 'Vitale Sectoren Festival'

Uit een aanbod van 32 kun je drie workshops kiezen; op de festivalwebsite lees je alles over de inhoud en de aanpak.

(Stuit je - onverhoopt - op technische problemen tijdens het aanmelden of het doorgeven van je voorkeuren voor de workshops? Of ontvang je geen bevestiging per e-mail? Neem dan contact op met de servicedesk van het Vitale Sectoren Festival.)

We geven interactieve workshops over thema’s rondom goed werkgeverschap. Denk onder andere aan duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarkt, veiligheid, inclusie, opleiden en ontwikkelen. Het festival is een plek om te netwerken en waar kruisbestuiving tussen diverse thema’s en organisaties ontstaat. Voor ieder wat wils dus!

Dit festival voor én door onze leden vindt plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort. Een inspirerende locatie die centraal ligt en goed bereikbaar is. Dit event is een nieuw initiatief van zes vitale sectoren, die dagelijks een belangrijke rol spelen in het functioneren van Nederland: energieproductie en -levering, netbeheer, recycling, milieubeheer, water, breedband & telecom.

Vitaal staat centraal
Hoe zorgen we voor vitale organisaties en medewerkers? Daar draait het om op het festival. Het festival biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder een inspirerende keynote speaker, keuze uit dertig workshops over onderwerpen als arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, arbeidsverhoudingen en arbeidsmarkt, een festivalmarkt, netwerkmogelijkheden met vakgenoten, de verkiezing van het vitaalste vakbedrijf en een lunch en borrel.

Voor wie?
Het Vitale Sectoren Festival is bedoeld voor professionals binnen de vitale sectoren die zich bezighouden met vitale organisaties en medewerkers, waaronder: HR-medewerkers, veiligheids- en preventiemedewerkers, recruiters, leer- en ontwikkelprofessionals, verzuim- en reïntegratiedeskundigen, duurzame inzetbaarheid-specialisten, leden van ondernemingsraden, bestuurders van opleidings- en ontwikkelingsfondsen, vakbonden en werkgeversorganisaties.

Door wie?
Het festival wordt georganiseerd door de werkgeversverenigingen WENB, WWb, Vwvw, het A&O fonds waterschappen en de O&O fondsen GEO, KTb, NWb, PLb en Wb.

Wij kijken ernaar uit je op 5 oktober te zien in Amersfoort.

Datum en tijdstip:
2023-10-05T10:00:00 2023-10-05T17:00:00
Locatie:
Prodentfabriek Amersfoort
Adres:
Oude Fabriekstraat 20 Amersfoort
Aanmeldperiode:
2023-06-30T09:00:00 2023-09-25T12:00:00