Webinar 'Met PMO aan de slag'

Onder het motto: 'Niet omdat het moet, maar omdat het werkt' organiseert de WENB in samenwerking met 'Bewegen Werkt' een interactieve sessie over de inzet van een Periodiek Medisch Onderzoek (PMO). In dit webinar bekijken we de kansen die een PMO op organisatie-, team- en individueel niveau biedt. Welke succesfactoren zijn daarbij belangrijk en hoe pak je dit aan?

combifoto sprekers Bewegen Werkt 460pxV.l.n.r. Jan Plat en Jobjan Blonk

Wat gaan we doen?
Vanuit de gedachte ‘Niet omdat het moet, maar omdat het werkt’ gaan we anderhalf uur aan de slag met het onderwerp PMO. Waarom doet je organisatie dat? Wat is de inhoud? Wat gebeurt er uiteindelijk mee? Bewegen Werkt heeft tientallen jaren ervaring met PMO’s en vitaliteitsbeleid en weet inmiddels wat werkt. Er worden inzichten en ideeën gedeeld en je wordt aan het denken gezet. Met interactieve onderdelen, kennisdeling, brainstorm en een energizer wordt gezorgd voor een dynamische bijeenkomst. Hierna kun je met het volgende PMO (nog) meer te bereiken op organisatie-, team- én individueel niveau.

Door wie?
Het webinar wordt verzorgd door Jan Plat en Jobjan Blonk (beide Bewegingswetenschappers). Jan is de oprichter en directeur van Bewegen Werkt. Jobjan is vitaliteitscoach en projectleider en organiseert PMO’s, teamsessies en vele andere vitaliteitsactiviteiten. Bewegen Werkt richt zich op organisaties (advies integraal vitaliteitsbeleid, trainingen leidinggevenden), teams (workshops, teamsessies en vitale activiteiten) en individuen (coaching en Health Checks). De PMO’s werken op al deze niveaus.

Voor wie?
De beoogde doelgroepen voor dit webinar zijn HR-beleidsadviseurs en -medewerkers, preventiemedewerkers, DI- en arbospecialisten, RI&E- en veiligheidsmedewerkers, teammanagers, leidinggevenden en betrokken medewerkers die binnen organisatie de vitaliteit willen stimuleren.

Ben je erbij?
Noteer dit webinar in je agenda en onderzoek eventueel van tevoren hoe het binnen jouw organisatie zit met PMO’s. Hoe vaak worden die gehouden? Wat is de inhoud? Wat gebeurt er met de resultaten? Het is handig om dat helder te hebben. Heb je collega’s waarvoor dit (ook) interessant is? Deel de uitnodiging met ze. Zo kunnen de nieuwe ideeën en inzichten nog meer impact hebben binnen je organisatie.

Aanmelding
Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Datum en tijdstip:
2021-05-27T14:00:00 2021-05-27T15:30:00
Locatie:
(online)
Adres:
Aanmeldperiode:
2021-03-18T12:00:00 2021-05-27T15:00:00

Let op!
Nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.