Lerend Netwerk Fit & Vitaal: meten van DI en hybride werken - GEANNULEERD

Op donderdagmiddag 18 november 2021 organiseren we voor leden van de WWb en de WENB een interactieve online sessie van het Lerend netwerk Fit & Vitaal.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op wat het meetbaar maken van duurzame inzetbaarheid (DI) oplevert en hoe het is gesteld met duurzame inzetbaarheid, ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden binnen onze sectoren. Ook wisselen we onderling kennis en ideeën uit over wat het thuiswerken tijdens corona ons heeft geleerd en wat dit betekent voor de arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid.

 • Wil je meer weten over het meetbaar maken van DI? En met andere werkgevers spreken over het belang hiervan en wat dit oplevert?
 • Ben je benieuwd hoe HR het thema DI breder binnen de organisatie bespreekbaar kan maken?
 • Wil je meer inzicht krijgen in wat werkgevers en werknemers willen en doen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden?
 • Hoor je graag welke stappen anderen hebben gezet vanuit verplicht thuiswerken naar het nieuwe hybride werken? Neem dan deel aan deze online sessie van het Lerend Netwerk Fit & Vitaal.


Inhoud van het programma

 • opening
 • bijdrage van Prof. dr. Tinka van Vuuren (Open Universiteit Nederland en senior consultant bij Loyalis): zij vertelt wat het meten van DI oplevert, wat de actuele cijfers zijn, hoe je als werkgever DI kunt stimuleren, en in hoeverre dat verandert bij het nieuwe hybride werken.
 • korte pauze
 • bijdrage van Dr. Wendela Hooftman (senior onderzoeker TNO): zij neemt ons mee in de resultaten uit de Benchmark Arbeid en gaat in op de stappen die gezet zijn naar het nieuwe hybride werken.
 • inspiratie opdoen en ideeën uitwisselen in kleine groepen
 • beelden uitwisselen onder leiding van Tinka van Vuuren
 • afsluiting met aansluitend ter evaluatie een korte poll

Doelgroepen

Deze online sessie van het Lerend Netwerk Fit & Vitaal is interessant voor HR-professionals die het thema gezondheid, vitaliteit, arbeidsomstandigheden en (duurzame) inzetbaarheid in portefeuille hebben. Ook lijnmanagers en OR-leden die dit thema een warm hart toedragen zijn welkom.

Datum en aanmelding

Dit Lerend Netwerk Fit & Vitaal vindt plaats op donderdag 18 november, van 14.00 tot 15.45 uur. Voor leden van de WENB en de WWb zijn hieraan geen kosten verbonden.

Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier? Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Na je aanmelding ontvang je een automatische reply (voor ontvangst) en ongeveer een week voor de sessie ontvang je per e-mail de specifieke agenda, informatie over de expert-sprekers en een deelnamelink voor de online tool 'Zoom'.

Datum en tijdstip:
2021-11-18T14:00:00 2021-11-18T15:45:00
Locatie:
(online, m.b.v. streamingdienst Zoom)
Adres:
Aanmeldperiode:
2021-10-12T14:30:00 2021-11-08T12:00:00