Inspiratiesessie: hoe werkt de 'Challenge je toekomst app' in de praktijk? (uitgesteld)

Op 15 juni 2021 delen we in een inspiratiesessie van een uur de kennis en ervaringen van twee bedrijven die de Challenge je toekomst app onlangs hebben ingezet. Deelnemers komen aan het woord om te vertellen over hoe ze de app hebben ingezet en wat het ze heeft gebracht, zowel op individueel, team- als organisatieniveau.

Logo Challenge jouw toekomst - 509px

NASCHRIFT: DIT EVENT IS UITGESTELD, AANMELDEN IS NIET MOGELIJK

Ben je benieuwd wat de app inhoudt en wat het deze bedrijven heeft opgeleverd? Wil je graag van andere HR-professionals en werknemers horen wat hun ervaringen zijn met de Challenge jouw toekomst app? Of wil je nagaan of de app geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan deel aan deze online inspiratiemiddag:

  1. De sessie begint met een kennismaking en uitleg over de Challenge-app en de bijbehorende communicatie-toolbox die hiervoor is ontwikkeld om de Challenge bekendheid te geven in je organisatie.

  2. Vervolgens komen deelnemers van twee bedrijven aan het woord over hun ervaringen met de Challenge-app, waarbij gelegenheid is tot het stellen van vragen:
    a) Leontine Lagemaat en een medewerker van Vitens vertellen hoe de strijd om vitaliteit met de Challenge-app binnen hun organisatie is verlopen. Meer dan 250 werknemers uit 11 teams deden bij hen mee.
    b) Linda van Steekelenburg en een medewerker van Juva vertellen hoe zij de inzet van de Challenge-app in 3 teams in hun bedrijf hebben ervaren en hoe HR een rol kan spelen in een succesvolle implementatie van de app.

  3. Tot slot bespreken we de hoofdbevindingen en polsen we de mogelijke interesse voor deelname in het najaar.

Wil je alvast meer informatie over inzet van de app?
Download dan de 'twopager' over de app 'Challenge jouw toekomst!' (pdf)

Doelgroepen
Deze inspiratiesessie is vooral interessant voor HR-professionals die het thema gezondheid, vitaliteit en (duurzame) inzetbaarheid in portefeuille hebben. Ook leidinggevenden en OR-leden zijn van harte welkom.

Datum en aanmelding
Deze online inspiratiesessie vindt online plaats op donderdag 15 juni 2021, van 15.00 tot 16.00 uur.

Wil je zo vriendelijk zijn om voor je aanmelding gebruik te maken van het aanmeldingsformulier?
Je opent dit formulier met behulp van de knop 'AANMELDEN', hieronder.

Na je aanmelding ontvang je een automatische reply (voor ontvangst) en later per e-mail nog een uitnodiging voor deelname via MS-Teams.

Dit initiatief is voortgekomen vanuit het 'Innovatielab' van het meerjarenprogramma Fit & Vitaal.

Datum en tijdstip:
2021-06-15T15:00:00 2021-06-15T16:00:00
Locatie:
(online m.b.v. MS-Teams)
Adres:
Aanmeldperiode:
2021-05-19T19:00:00 2021-05-31T17:30:00

Let op!
Nadat je op de knop 'aanmelden' hebt gedrukt kan het even duren voordat de bevestiging hiervan bovenin het scherm verschijnt.