Micheline 2 - carroussel 400px
Micheline Tiemessen

M.A. (Micheline) Tiemessen

Directiesecretaresse

info (at) wwb.nl

(026) 356 95 69

Mijn werkbeleving en passie

Vanaf 2013 werk ik voor de WWb en de WENB. Een kleinere organisatie dan ik gewend was, maar boeiend door veel nieuwe uitdagingen. Een aantal leden van de vereniging kende ik al vanuit mijn werk voor EnergieNed (later: Energie-Nederland en Netbeheer Nederland). Daar heb ik in mijn dagelijkse praktijk nog steeds plezier van.

Ik voel me directiesecretaresse in hart en nieren; met liefde voor het vak, gevormd in en door de praktijk. Samen met mijn collega's op het secretariaat onderhoud ik de contacten tussen onze beleidsadviseurs en onze leden. Met energie en enthousiasme ondersteunen en ontzorgen wij de professionals en de verschillende werkgroepen en commissies. Zo kunnen zij zich concentreren op hun kerntaken.

Ambitie en visie

De werkorganisatie WENB/WWb is volop in beweging. Via ‘Route 2020’ werken wij aan vernieuwing: robuuster georganiseerd om professionaliteit, flexibiliteit en continuïteit beter te kunnen waarborgen. Voor het secretariaat biedt dat een mooie uitdaging om nieuwe systemen en werkwijzen te leren kennen en mee te helpen aan een soepele implementatie.

Ik zet me graag in voor een klantgerichte aanpak en efficiency. Samen met mijn collega's streef ik naar effectieve communicatie: heldere afspraken die ook écht worden nagekomen. Als we binnen de vereniging van elkaar op aan kunnen, dan komen we samen verder.